header-background

Infinite Blackjack

Als echte liefhebber van Blackjack kun je onder andere voor Infinite Blackjack kiezen. Evolution is de provider van deze variant. Daardoor kun je rekenen op een professionele dealer, een mooi ingerichte studio en een snelle videoverbinding met scherpe beelden. Vooral als je van rust houdt is Infinite Blackjack de moeite waard om op te zoeken.

Infinity Blackjack is een van de vele online blackjack vormen

In tegenstelling tot Party Blackjack zal je bij Infinite Blackjack juist een rustige dealer tegenkomen die veel geduld heeft en het spel professioneel zal begeleiden. Wat je verder van dit spel kunt verwachten vertellen wij je maar al te graag. Lees je met ons mee?

Spelregels Infinite Blackjack

De spelregels van deze variant zijn eenvoudig en zijn bovendien identiek aan de regels van andere soorten Blackjack spellen van Evolution. Als je dus al een online Blackjack van Evolution gespeeld hebt kun je dus ook met Infinite Blackjack aan de slag, omdat je de spelregels snel onder de knie zal hebben.

Als je kiest voor dit spel zal je twee camerahoeken hebben waar je uit kunt kiezen. Bij de eerste hoek krijg je zowel de dealer als de speeltafel volledig in beeld te zien. Kies je voor de tweede? Dan worden de dealer en de tafel gesplitst en zal je een digitale tafel in beeld te zien krijgen. Je bepaald zelf vanuit welke hoek je het spel gaat volgen.

Ga je Infinite Blackjack spelen? Dan krijg je 3:2 uitbetaald als je een Blackjack vormt en hiermee de dealer verslaat. Daarnaast moet de dealer een kaart kopen bij 17 of minder punten. Bij 17 of meer punten mag de dealer geen kaart meer nemen. Je wint door aan het eind van de speelronde het 21 punten te vormen of hier het dichtst bij in de buurt te komen, zonder er overheen te gaan.

Een screenshot van het online Infinity Blackjackspel
Probeer bij Infinity Blackjack een zesde kaart te pakken waardoor je altijd zal winnen

Extra’s bij Infinite Blackjack

Tijdens het spelen van deze variant kun je ook op extraatjes rekenen. Daar waar je bij Power Blackjack een een vermenigvuldiger kan kiezen kun je bij Infinity Blackjack onder andere de Six Card Charlie regel toepassen. Deze regel houdt in dat als je 6 kaarten pakt zonder over de 21 punten te komen, je automatisch wint. Zelfs als de dealer meer punten hebt dan jij zal je dankzij deze regel winnen.

Verder zijn er vier side bets te vinden bij Infinite Blackjack. Je kunt kiezen voor Pair, 21+3, Any Pair of Bust It. Hoe het werkt lees je hieronder:

  • Pair: Je wint als je twee dezelfde kaarten hebt.
  • 21+3: Je wint als jouw twee open kaarten en de eerste open kaart van de dealer een handcombinatie vormen. Dit kan tot 100 keer je inzet opleveren.
  • Any Pair: Je wint als je een paar vormt. Dit levert 8 keer je inzet op.
  • Bust It: Je wint als de dealer meer dan 21 punten vormt. Hoe meer kaarten hiervoor nodig zijn, hoe hoger de wint. Je wint de maximale uitbetaling van 250 keer je inzet als de dealer hier 8 of meer kaarten voor nodig had.

Specificaties

Per speelronde kun je bij Infinite Blackjack minimaal € 1 inzetten. De maximale inzet die je kunt plaatsen per ronde is € 1.000. Je kunt tot 250 keer je inzet winnen met dit spel. Dit is haalbaar met de Bust It side bet. De Return to Player ligt op maximaal 99,47%. Dat is een hoog percentage, waardoor het huisvoordeel laag komt te liggen op slechts 0,53%.

Conclusie

Het spelen van Infinite Blackjack is zeker de moeite waard. Met dit spel kun je jezelf prima vermaken voor een langere tijd. Als je kiest voor deze variant kun je verschillende side bets plaatsen. Het feit dat je tot wel 250 keer je inzet kunt winnen maakt het direct spannend om met het spel Infinite Blackjack aan de slag te gaan. Mis het spelen van deze online Blackjack variant dus niet!