header-background

Mini Online Blackjack

Mini Blackjack
Mini

We eens gehoord van mini online blackjack? Nee? Dat dachten we al. Toch bestaat het echt! Mini online blackjack wordt veel gespeeld in de online casino’s. Het is een kleine variant van het reguliere online blackjack spel. Het is ideaal om tussen je spellen door te spelen, of in een korte break van je online blackjack spel.

Je kunt bij het mini online blackjack maar op een (box) spel tegelijk spelen. De laadtijden zijn sneller dan bij het gewone blackjack. Dit komt doordat het spel grafisch wat lichter is.

Mini Vs Normaal

Mini online blackjack is net als het gewone blackjack spel, de regels veranderen dan ook niet. Ook hierbij is het de bedoeling om zo dicht mogelijk bij de 21 punten te scoren. Let wel kom niet over de 21 punten heen want dan ben je ook bij dit miniatuur spel kapot. Je kiest je inzet en speelt het spel zoals je dit normaal gewend bent. Heb je je kaarten bekeken, dan maak je een keuze om nog een kaart te spelen of te passen. Neem je een derde kaart dan doe je dit alleen als je niet te dicht bij de 21 punten zit. Anders is de kans groot dat je jezelf “dood” speelt. Heeft de dealer bij de eerste kaart een aas, dan heb je als speler ook nog de mogelijkheid om te verzekeren. Dit omdat een aas de kans op 21 voor de bank verhoogt.

Normale Blackjack
Hierboven zie je een normale online single deck Blackjacktafel

Inzetten mini online blackjack

Het spelen van mini online blackjack kun je spelen met verschillende inzetniveaus. Je hebt de lagere inzetten, gemiddelde en de hoge inzetten. De laatste kennen we van het hoge inzet blackjack. Wat het spelen van mini online blackjack vooral zeer aantrekkelijk maakt is de uitbetalingspercentage. Deze is namelijk het beste uitbetalingspercentage dat er is. De RTP heeft maar liefst een waarde van 99.6 %.

Het spelen van dit geweldige spel gebeurd met vier decks kaarten. Hierdoor is het kaarten tellen onmogelijk gemaakt. Na elke hand worden de decks met kaarten ook weer virtueel geschud. Het idee dat je bij het spelen van mini online blackjack een grotere kans op winst hebt is erg aantrekkelijk. En dat tegen dezelfde spelregels. De opties die je bij het gewone classic Blackjack spel hebt zijn namelijk ook allemaal bij de mini variant aanwezig. Zo kun je dus gewoon de kaarten splitsen, dubbelen en jezelf verzekeren.

Links onder in het scherm heb je nog de mogelijkheid om het spel snel te laten spelen. Als je daar voor kiest dan hoef je dus niet te wachten tot de dealer alle kaarten gedeeld heeft. Alles verschijnt direct op je scherm, waarna je over kunt gaan tot een beslissing. Dit is natuurlijk ideaal voor als je lekker snel kans wilt maken op mooie prijzen.

Gratis mini online blackjack

Ook is er voordat je mini online blackjack voor geld gaat spelen de mogelijkheid om dit spel gratis uit te proberen. Je hoeft hier dus geen geld voor te betalen, Het gratis spelen is meer bedoeld voor de spelers die het spel nog niet eerder gespeeld hebben. Tijdens het gratis spelen kun je de regels van dit unieke tafelspel nog eens opvragen.

Dus lees eerst de spelregels en misschien ook nog de online blackjack tips door zodat je goed voorbereid je het spel in kan gaan. Heb je eenmaal de spelregels en het spel onder de knie, begin dan pas met het online blackjack spelen voor echt geld. Want naast dat het een heel leuk spel is om te spelen, moet je niet vergeten dat er mooie prijzen mee te winnen zijn. En een goed gevulde bankrekening is natuurlijk altijd leuk mee genomen!