header-background

Mini Online Blackjack

mini blackjack
Mini

Veel mensen weten niet eens van het bestaan af van mini online blackjack, toch bestaat hij echt. Mini online blackjack wordt online veel gespeeld in de online casino’s. Mini onlie blackjack is een kleine variant van het reguliere online blackjack spel. Het is ideaal om tussen je spellen door te spelen, of in een korte break van je online blackjack spel. Het is dus een simpele en vooral kleine variant, en vooral bedoeld om snel even tussendoor te spelen. Je kunt bij het mini online blackjack maar op een (box) spel tegelijk spelen. De laadtijden zijn sneller dan bij het gewone blackjack spelen, en dit komt doordat het spel grafisch wat lichter is.

Mini Vs Normaal

Mini online blackjack is net als het gewone blackjack spel, de regels veranderen dan ook niet. Ook hierbij is het de bedoeling om zo dicht mogelijk bij de 21 punten te scoren, zonder over de 21 punten heen te gaan. Je kiest je inzet en speelt het spel zoals je dit normaal gewend bent. Heb je je kaarten bekeken, dan maak je een keuze om nog een kaart te spelen of te passen. Deze derde kaart neem je alleen als je niet te dicht bij de 21 punten zit, want anders is de kans groot dat je jezelf “dood” speelt. Heeft de dealer bij de eerste kaart een aas, dan heb je als speler ook nog de mogelijkheid om te verzekeren. Dit omdat de kans groter is met een aas om Blackjack te spelen. Is dit het geval, dan krijg jij namelijk ook winst van zijn spel. Over het algemeen zijn de spelregels van het mini online blackjack gelijk aan die van het reguliere spel, alleen zijn er sinds de 17e eeuw wel wat veranderingen aangebracht, die het winstgevender maken voor de spelers.

Inzetten mini online blackjack

Het spelen van mini online blackjack kun je spelen met verschillende inzetniveaus. Je hebt de lagere inzetten, gemiddelde en de hoge inzetten die we kennen van het hoge inzet blackjack. Wat het spelen van mini online blackjack vooral zeer aantrekkelijk maakt is de uitbetalingspercentage. Deze is namelijk de beste uitbetalingspercentage die er is, met maar liefst een waarde van 99.6 %. Het spelen van dit geweldige spel gebeurd met vier decks kaarten, hierdoor is het kaarten tellen onmogelijk gemaakt. Na elke hand worden de decks met kaarten ook weer virtueel geschud. Het idee dat je kans op winst bij het spelen van mini online blackjack zo groot is, is natuurlijk aantrekkelijk. Zo is het niet alleen een ontspanningsspel voor tussendoor, maar kun je er ook nog eens prijzen mee winnen. De opties die je bij het gewone classic Blackjack spel hebt, zijn ook allemaal bij de mini variant aanwezig. Zoals we dus aangaven kun je gewoon de kaarten splitsen, dubbelen en natuurlijk kun je jezelf verzekeren.

Links onder in het scherm heb je nog de mogelijkheid om het spel snel te laten spelen. Als je daar voor kiest dan hoef je dus niet te wachten tot de dealer alle kaarten gedeeld heeft. Alles verschijnt direct op je scherm, waarna je over kunt gaan tot een beslissing. Dit is natuurlijk ideaal voor als je lekker snel kans wilt maken op mooie prijzen.

Gratis mini online blackjack

Ook is er voordat je mini online blackjack voor geld gaat spelen de mogelijkheid om dit spel geheel gratis uit te proberen. Je hoeft hier dus geen geld voor te betalen, maar je kunt daar in tegen dan ook niets echt winnen. Het is meer bedoeld voor de spelers die het spel nog niet eerder gespeeld hebben, en dan niet direct onnodig echt geld willen verliezen. Ook kun je in het gratis spel de regels van het mini online blackjack spel nog eens opvragen. Als je deze voor het spelen eerst door neemt is de kans op verlies nog kleiner, en ben je perfect voorbereid op spelen van mini online blackjack.

Wel geven we je als tip mee om het gratis spel niet te lang te spelen, op die manier loop je allemaal winst mis, die je anders echt kon laten uitbetalen. Lees eerst de spelregels en misschien ook nog de online blackjack tips zodat je goed voorbereid je echte spel in kan gaan. En heb je dan eenmaal de spelregels en het spel onder de knie, begin dan zo snel mogelijk met het online blackjack spelen voor echt geld. Want naast dat het een heel leuk spel is om te spelen, moet je niet vergeten dat er mooie prijzen mee te winnen zijn. En een goed gevulde bankrekening is natuurlijk altijd leuk mee genomen!