header-background

Power Blackjack

Ben jij een echte liefhebber van online Blackjack en wil je graag een gokje wagen met een variant die veel te bieden heeft? Dan is wellicht Power Blackjack iets voor jou. Deze variant van live Blackjack kan gespeeld worden met de klassieke basisregels, dus als je dit kaartspel al eens gespeeld hebt zal je ook snel begrijpen hoe deze variant werkt. Wel zijn er extraatjes aan het spel toegevoegd, waardoor het spelen van Power Blackjack uniek en spannend is.

Power Blackjack is een leuke live versie

Deze variant van Evolution is voor iedere speler goed bereikbaar en de moeite waard om op te zoeken. Hoe jij Power Blackjack kunt spelen? Dat lees je op deze pagina.

Spelregels Power Blackjack

De spelregels van Power Blackjack staan gelijk aan die van het klassieke Blackjack. Er zijn geen verschillen te vinden in de basisregels, ook de kaartwaardes zijn gelijk. Dus als je hier de juiste kennis over hebt zal je ook al snel onder de knie hebben hoe dit spel werkt. Je verslaat de dealer met een Blackjack als je direct 21 punten vormt. Als je minder dan 21 punten hebt met je eerste twee kaarten kun je een extra kaart kopen of passen. Vorm niet meer dan 21 punten, want dan verlies je direct.

Voor het plaatsen van een inzet krijg je een aantal seconden de tijd. In beeld wordt weergegeven hoeveel tijd je nog hebt. Je krijgt van de dealer twee kaarten en de dealer zelf neemt er ook twee. Jouw kaarten komen open op tafel te liggen, terwijl er van de dealer een gesloten blijft. Hoeveel punten de dealer in totaal heeft is dus niet bekend zodra je gaat spelen. Pas nadat je een keuze hebt gemaakt en een eventuele extra kaart hebt gekocht, zal de dealer haar kaart laten zien. Bij een 17 of lager is de dealer verplicht nog een kaart te kopen. Heeft de dealer meer dan 17 punten? Dan mag de dealer geen kaart meer kopen, terwijl jij dit nog wel mag.

Vormen jouw eerste twee kaarten een paar met gelijke waarden? Dan heb je de mogelijkheid om te splitten. Je mag per hand één keer splitten, dus dit kan geen tweede keer. Bij elke gesplitte aas wordt er een enkele kaart gedeeld.

Power Blackjack is bij de online casino's te vinden tussen de live spellen
Kies een vermenigvuldiger bij het spelen van live Power Blackjack

Extra’s bij Power Blackjack

Je zal dus spelen met de klassieke basisregels van het spel, maar wat maakt Power Blackjack dan zo leuk om te spelen? Dat is het feit dat je een Double Down inzet kan maken. Je kunt ervoor kiezen om je vermenigvuldiger op te schroeven naar drie of vier keer. Naast de Double Down kun je dus ook kiezen voor een Triple Down of een Quadruple Down. Als je voor één van deze opties kiest krijg je één kaart en kun je niet nog meer kaarten ontvangen.

Bij het kiezen van een vermenigvuldiger zal je inzet dus verhoogd worden. Je kunt daarmee meer winst maken als je de dealer verslaat, maar je neemt hiermee ook meer risico. Houdt er daarnaast ook rekening mee dat, omdat je een extra inzet mogelijkheid hebt, er minder negens en tienen in het deck zitten. Daardoor verkleint de kans dat je een negen of een tien gedeeld krijgt tijdens een Double Down, Triple Down of Quadruple Down.

Specificaties

Wil jij de uitdaging aangaan met het spelen van Power Blackjack? Dan kun je dit doen vanaf € 1 per speelronde. De maximale inzet die per ronde geplaatst kan worden is € 1.000. Het spel biedt dus ruime inzetlimieten, waardoor het voor elke speler en binnen elk budget mogelijk is om een gokje te wagen. Voor highrollers kan deze variant van live Blackjack dan ook erg interessant worden. Je wint met Power Blackjack maximaal 4 keer je inzet en de Return to Player ligt op 98,8%. Dat is iets lager dan bij Lightning Blackjack, maar nog steeds aan de hoge kant. Het huisvoordeel is bij dit spel 1,2%.

Conclusie

Je kunt jezelf met het spelen van Power Blackjack goed vermaken. Als je een risicootje durft te nemen is het zeker interessant om voor Double Down, Triple Down of Quadruple Down te kiezen. Daarmee kun je hogere prijzen winnen tot wel 4 keer je inzet. Als je voor deze variant van live Blackjack kiest kun je rekenen op ruime inzetlimieten, waardoor je altijd met een inzet naar keuze een gokje kunt gaan wagen.